Give yourself wings

Wat is spirituele coaching?
Ieder mens is op aarde om (spirituele) levenslessen te leren. Wanneer je in een bepaalde situatie of gebeurtenis je les niet leert, of niet juist verwerkt, ontstaat een blokkade op je chakra’s.

Wat is een energetische blokkade?
Een blokkade is een emotionele ophoping van energie die niet juist is verwerkt. Blokkades manifesteren zich door lichamelijke en mentale klachten. De blokkade is de aangever dat je de les nu (deels) wel aan het leren bent, waar je dat eerder niet hebt gedaan en dat deze kan worden getransformeerd, zodat de energie in je chakra weer (beter) gaat stromen.

Hoe werkt een blokkadesessie?
Tijdens de sessie gaan we in op het ontstaan van de blokkades, voor welke levensles ze staan en los ik maximaal 3 blokkades op. Het transformeren van de blokkades kost jouw lichaam veel energie (het is normaal om je moe te voelen en te gapen tijdens het transformeren), vandaar dat maximaal 3 blokkades kunnen worden getransformeerd.

Je oude kernovertuiging maakt plaats voor een nieuwe/mooiere kernovertuiging die nu beter bij je past. Binnen een aantal sessies merk je dat je veel evenwichtiger en liefdevol in het leven staat.

Een blokkadesessie geef ik zowel online/telefonisch (graag aanmelden via mijn contactformulier) als in de praktijk, duurt ongeveer 45 minuten en hiervoor reken ik € 75.
Behaal voordeel met het aanschaffen van een strippenkaart; 10 blokkadesessies voor slechts
€ 675 (je ontvangt dus 1 sessie gratis).

*Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor onze afspraak. Wanneer je binnen 24 uur voor de afspraak annuleert, wordt het volledige uurtarief in rekening gebracht.

Veel gestelde vragen:

Wat zijn chakra’s?
*chakra’s zijn 7 energiepunten in je lichaam:

stuitchakra: basis/wortel
sacraal chakra: emotionele basis
zonnevlecht: gevoelscentrum
hartchakra: emoties
keelchakra: spreken/horen
derde oog: zien
kruinchakra: intuïtie/verbinding met de goddelijke wereld

Wil je meer weten over de chakra’s en hoe ze werken, ik vertel je er graag meer over in mijn praktijk!!

Waarom zijn blokkades voor HSP extra zwaar? Als hoogsensitief persoon ervaar je diep, krijg je meer prikkels binnen, die je op een dieper niveau verwerkt. Opgelopen trauma in je jeugd wordt dus ook dieper verwerkt en grijpt dieper aan in de mentale wereld en gevoelswereld. Eigenschappen zoals een groot minderwaardigheidsgevoel, het niet (mogen) hebben van bestaansrecht worden dieper gevoeld.

Waarom is het belangrijk blokkades op te lossen? Door je blokkades op te lossen, leer je je levenslessen waar je ze eerder in je jeugd niet hebt geleerd. Door ze nu met terugwerkende kracht te leren, begrijp je waarom je de gebeurtenissen en situaties in je jeugd hebt ervaren. Je leert bijvoorbeeld alsnog jezelf uit te spreken, waar je dat eerder niet kon. Hoe meer jij deze les leert, hoe kleiner de blokkade wordt en je mentale/fysieke klachten afnemen.

Wat levert het leren van je levenslessen je als HSP op? Je leert jezelf te geven, wat je als kind eigenlijk nodig had van bijvoorbeeld je ouders, broers/zussen, andere familieleden en/of vrienden. Je ontwikkelt zelfcompassie, zelfliefde en eigenwaarde. Je mindset wordt positief/positiever. Je ontwikkelt ook meer compassie voor anderen; je herkent de struggles waar zij mee kampen. Je communicatieskills verbeteren; je reageert minder emotioneel.

Hoe leer je je levenslessen? Door stukje bij beetje te doen en te ervaren bij/met mensen die je goed kent. Wanneer de blokkade opgelost mag worden, bén je in feite de bijbehorende levensles al aan het leren!! Het leren van je lessen schept ruimte om de blokkades nog verder op te lossen.

Waarom is het voor HSP zo moeilijk hun levenslessen te leren? Als hoogsensitief persoon is het normaal dat je jezelf wegcijfert voor het welzijn van andere mensen. Je doet het graag goed voor iedereen. Daardoor schiet je er zelf vaak bij in en moffelt het weg onder het mom van “als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook”. Terwijl jij zelf ook behoefte hebt aan support, een luisterend oor. Het op jezelf focussen wordt vaak als egoïstisch ervaren, terwijl dit eigenlijk ook een enorm waardevolle aanvulling is voor anderen, wanneer jij ook goed voor jezelf zorgt en jezelf ontwikkelt. De positieve energie die je uit jezelf van jezelf ervaart, straal je ook uit naar anderen. Hierdoor zul je merken dat je minder tot niet meer “leeggezogen” wordt.

Wat gebeurt er met de HSP die zijn levenslessen leert? De HSP heelt de wonden die door jeugdtrauma zijn opgelopen, begrijpt waarom dit trauma opgelopen is en met dit begrip ontwikkelt hij zelfliefde, zelfcompassie en de mindset om bewust te zijn. Je wordt ook minder snel “leeggezogen” door andere mensen, omdat je dit van nature niet meer toestaat. Je helpt nog steeds mensen, maar niet meer ten koste van jezelf en van je eigen energie. Je kunt intens genieten van de mensen om je heen.

Hoe werkt het oplossen van blokkades? Tijdens de sessie geef ik aan welke de 3 grootste blokkades op dat moment zijn. We gaan in op het ontstaan van de blokkades, voor welke levensles ze staan en los ik deze 3 blokkades op; het transformeren van de blokkades kost jouw lichaam veel energie (het is normaal om je moe te voelen en te gapen tijdens het transformeren).

Hoeveel sessies heb ik nodig? Per sessie mag ik jouw 3 grootste blokkades van dat moment transformeren. Dat betekent dat je in die lessen het meest hebt geleerd. De sessie erop heb je weer aan andere lessen gewerkt en kunnen die blokkades worden getransformeerd. Je kunt zo vaak je nodig acht, je blokkades laten transformeren. Het periodiek bijhouden raad ik je wel aan.