Hoi, ik ben Fiona Stallinga, een echte Delftse! Hier geboren, opgegroeid en woon hier al (bijna) mijn hele leven.

Hoogsensitiviteit is prachtig! Ik geniet van de intens mooie dingen op de wereld zoals muziek luisteren en maken, kunst, de natuur, fijne mensen, lekker eten en drinken.

Als ervaringsdeskundige HSP (hooggevoelig of hoogsensitief); voel ik diep, ben ik een beelddenker en voel ik gemakkelijk aan hoe iemand in zijn vel zit. Sinds 2016 weet ik dat ik hooggevoelig ben en sindsdien zijn er zoveel puzzelstukjes op zijn plek gevallen; begrijpen waarom het nieuws mij zo aangrijpt, of waarom ik in tranen uitbarst bij het luisteren naar een gevoelig lied. Of waarom het nemen van een beslissing zoveel tijd, wikken en wegen in beslag neemt.

Eveneens in 2016 ben ik mij gaan verdiepen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik de opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut afgerond. Mijn interesse in het energetische en spirituele was gewekt, dus volgde ik de cursus tot Chakra Psychologie Practitioner.
Met mensen praten, ontdekken wat ze drijft, wat ze niet meer willen en vooral wat ze wél willen! Ik vind het zo mooi om mensen te zien opbloeien!! Om te zien hoe je weer in je kracht komt te staan, door je bewust te worden. Om daarin nog beter te kunnen ondersteunen, heb ik mijn diploma Professioneel Coach* gehaald.

Ik blijf leergierig, later in dit jaar ga ik de opleiding HSP-coach volgen, waarmee ik mij specialiseer in het coachen van hoogsensitieve mensen.

Al deze ervaring, kennis en intuïtie zet ik in bij mijn coachtrajecten. Dat én een flinke dosis liefde. Die zorgt voor de open, oordeelloze, warme en kalme sfeer, die jou op je gemak stelt jouw verhaal te vertellen.

*) EQA-keurmerk coachopleidingen:

Het European Quality Award | EQA-keurmerk is een Europees kwaliteitskeurmerk voor opleidingen op het gebied van coaching & mentoring. Een coachopleiding met het EQA-keurmerk biedt de zekerheid van een kwalitatief goede coachopleiding.