Blog

We have a lift off!!

En mijn nieuwe website is live!! Ik ben er zo trots op!! Helemaal in eigen beheer gemaakt.

Ik ben ook trots op mezelf! Ik zal je uitleggen waarom; ik vond het nooit makkelijk om beslissingen te nemen en te bepalen of iets goed was. Wanneer iets me te moeilijk leek, begon ik er liever niet aan. Ik zag op tegen het uitzoekwerk en moest moeite doen om te snappen hoe iets werkt.

Nu vertrouw ik op mezelf, op mijn eigen kennis en vaardigheden. Ik moet je zeggen, dat ik het uitzoeken hoe het maken van een website werkt eigenlijk ontzettend leuk vind! Ik zag zelf mijn eigen website vorm krijgen! Dat motiveerde mij om door te gaan; het gaf me een goed gevoel.

En juist die dingen! Het zien groeien van mijn website, de motivatie om verder te bouwen en de energie die het geeft wanneer het “af” is. Want een website is als een huis en een huis is nooit af.

Mijn eigen website bouwen heeft me dus meerdere voordelen opgeleverd, zowel op praktisch gebied (het bouwen van de website en het opdoen van kennis en vaardigheden op dit gebied), als op mentaal gebied (ik ben trots op mezelf, mijn zelfbeeld is verbeterd, ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen én ik ben meer van mezelf gaan houden! ♥

Dus, houd deze sectie in de gaten, want je gaat hier regelmatig lezen over mij en mijn ervaringen als coach én ik ga regelmatig artikelen plaatsen!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *