Ervaar de weldaad van essentiële oliën, op een ontspannen, verkwikkende manier: Even helemaal uit je hoofd en weer terug bij jezelf.

Ben je gestrest? Voel je je overweldigd en uitgeput? Verwen jezelf met een ArōmaTouch ™ behandeling.

Wat is ArōmaTouch™?
De dōTERRA ArōmaTouch™ Techniek is een klinische benadering van het toepassen van essentiële oliën langs energie meridianen en viscerale contactpunten van de rug en voeten. Zo helpen de oliën  je centrale en autonome zenuwstelsels van het lichaam in balans te brengen. De ArōmaTouch™ Techniek verbetert het welzijn door fysieke en emotionele stressoren te verminderen en door een gezonde autonome functie te ondersteunen.

De techniek is zacht en ontspannend en biedt een ongeëvenaarde aardingservaring.

Waarom AromaTouch™ voor hoogsensitieve mensen zo fijn is
Hoogsensitieve mensen beschikken over een gevoeliger zenuwstelsel dan normaal gevoelige mensen. HSP ervaren prikkels hierdoor heftiger en raken daardoor sneller overprikkeld. Het HSP-brein verwerkt deze prikkels intensief, waardoor we als HSP lang(er) over zaken nadenken en overdenken. Met de AromaTouch™ techniek maak je weer volledig contact met je lijf. De geur en werkende kracht van de oliën werken rustgevend en ondersteunen je centrale zenuwstelsel. Zo kom je weer heerlijk tot rust en in je lijf, zodat je je weer volledig kunt focussen op wat jij nodig hebt.

Deze techniek is overigens ook ontzettend fijn wanneer je niet overprikkeld bent. AromaTouch™ is ook heerlijk als ontspanmoment tussendoor of na je (intensieve) coachsessie.

Een AromaTouch™ behandeling kost € 65.
Ik raad je aan om voor deze behandeling iets comfortabels aan te trekken. De olie breng ik aan op je rug, voeten en hoofd.

Ervaren of AromaTouch™ iets voor je is? De AromaTouch™ handtechniek geeft je een perfecte indruk van wat een essentiële olie voor je doet. Deze behandeling geef ik op je handen en duurt ongeveer 10-15 minuten. Wist je dat dit ook een heerlijke afsluiter is van een coachgesprek of van een energetische therapiesessie?

Voor de handtechniek reken ik € 20.

*Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor onze afspraak. Wanneer je binnen 24 uur voor de afspraak annuleert, wordt het volledige uurtarief in rekening gebracht.

Heb je vragen? Stel ze hier