HSP coach Fiona

HSP coach Fiona

Mijn naam is Fiona Stallinga en ben eigenaar en coach bij 4 The Love Of Me. Deze naam staat voor liefde voor mezelf, maar ook voor de liefde van jou voor jezelf. Het ontwikkelen van zelfcompassie en zelfliefde vind ik een belangrijk aspect in je ontwikkeling als HSP. Door jezelf te accepteren zoals je bent, groeien je zelfcompassie en zelfliefde.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat mijn coachees zichzelf leren kennen en ontdekken waar hun kracht ligt en deze inzet. Het is zo mooi om te ervaren hoe mijn cliënten het ene na het andere inzicht krijgen en zo meer zelfcompassie krijgen. Tijdens mijn coachtraject komen alle aspecten van hoogsensitiviteit aan bod. Je leert jezelf (opnieuw) kennen, accepteren zoals je bent. Je leert je talenten, en waarden kennen en deze in te zetten. Je geniet van je hoogsensitieve kwaliteiten en talenten.

In mei 2021 heb ik mijn diploma Professioneel Coach bij de Academie voor Psychodynamica* gehaald. In oktober 2022 heb ik de kernopleiding HSP-coach van hoogsensitief.nl afgerond.

Ik houd van een kalme, open sfeer in mijn praktijk. Alles mag er zijn en kijk ernaar uit kennis met je te maken!

*) EQA-keurmerk coachopleidingen:
Het European Quality Award | EQA-keurmerk is een Europees kwaliteitskeurmerk voor opleidingen op het gebied van coaching & mentoring. Een coachopleiding met het EQA-keurmerk biedt de zekerheid van een kwalitatief goede coachopleiding.